Γιατί μας προτιμούν 2018-05-01T09:32:52+00:00

Γιατί μας προτιμούν

Γιατί μας προτιμούν

Είμαστε ειδικευμένο εργαστήριο. Μη ειδικευμένα εργαστήρια στερούνται ειδικευμένου εξοπλισμού και εκπαίδευσης με αποτέλεσμα να δίνουν αναξιόπιστα αποτελέσματα.

Διερευνούμε την Υγεία του Άνδρα και όχι απλώς τη γονιμότητά του. Μπορεί ένα σπέρμα να είναι ικανό να γονιμοποιήσει, αλλά να μην είναι υγειές. Για παράδειγμα, αν είναι μολυσμένο, μπορεί να γονιμοποιεί, αλλά η κύηση να καταλήγει σε αποβολές ή αποτυχίες στην εξωσωματική.

Συζητάμε με τον εξεταζόμενο πριν και μετά την ανάλυση. Απαντάμε στις ερωτήσεις σας και σας ενημερώνουμε για όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε άντρας για την υγεία του.

Νοιαζόμαστε για τον άντρα. Σεβόμαστε την ανάγκη του για αξιόπιστη πληροφόρηση και συνιστούμε πάντα να συμβουλεύεται ΟΥΡΟΛΟΓΟ για τη διάγνωση και θεραπεία, όπως κάθε γυναίκα συμβουλεύεται αντιστοίχως το γυναικολόγο της.

Αρχή μας είναι το συμφέρον του εξεταζόμενου. Σε μια εποχή που σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα, φροντίζουμε ώστε κάθε εξεταζόμενος να έχει την πληρέστερη και πιο αξιόπιστη ενημέρωση με όσο το δυνατόν χαμηλότερη χρέωση. Μεταξύ άλλων, ήδη από το 2013 μειώσαμε κατά 30% τη χρέωση για την ανάλυση σπέρματος.

Αποφεύγουμε τη διενέργεια αναλύσεων που κρίνονται περιττές. Για παράδειγμα, κατόπιν συνεννόησης με τον ουρολόγο και τον εξεταζόμενο δεν θα προχωρούσαμε σε ανάλυση κατάτμησης DNA, όταν ήδη από την ανάλυση του σπέρματος -η οποία πάντα προηγείται- είναι ολοφάνερη η αιτία, ώστε να μη χρεωθεί άδικα ο εξεταζόμενος.

Για εμάς, καμία ανάλυση δεν είναι απλώς μετρήσεις και όρια φυσιολογικών τιμών. Λαμβάνουμε πάντα ένα σύντομο ιστορικό και συζητάμε με τον εξεταζόμενο πριν από κάθε ανάλυση προκειμένου να καταλάβουμε καλύτερα τι πρέπει να ερευνήσουμε, ώστε τελικά να παρέχουμε στον ουρολόγο του όσο το δυνατόν πιο χρήσιμες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν στη διάγνωση και θεραπεία.

Η στενή συνεργασία με το θεράποντα ουρολόγο εξασφαλίζει την αποτελεσματική διάγνωση και θεραπεία.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

κάνε μια ερώτηση και θα απαντήσουμε το συντομότερο