Άνοιξε ένα δικό σου SPERMLAB 2018-04-25T23:13:34+00:00

Άνοιξε ένα δικό σου SPERMLAB

Ποιός μπορεί;

Οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει ένα εργαστήριο SPERMLAB, αρκεί επιστημονικός υπεύθυνος του εργαστηρίου να είναι πτυχιούχος Βιολογικών Επιστημών με επαρκείς γνώσεις στη Σπερματολογία.

Αν και με μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση με τις γυναίκες, επιτέλους οι άντρες αρχίζουν να μαθαίνουν ότι για αυτούς ο προληπτικός έλεγχος είναι ακόμη πιο σημαντικός. Κάθε άντρας μπορεί να ελέγξει την υγεία του μέσω του andro-test, το οποίο όμως γίνεται μόνο σε πιστοποιημένα προς τούτο εργαστήρια Σπερματολογίας. Τέτοια εργαστήρια υπάρχουν ακόμη ελάχιστα στον Κόσμο, αλλά η ανάγκη να υπάρχουν πολλά τέτοια εργαστήρια είναι και άμεση και σημαντικά μεγάλη.

Σκοπός του εργαστηρίου SPERMLAB είναι να βοηθήσει με κάθε μέσο πτυχιούχους Βιολογικών Επιστημών να ανοίξουν ένα δικό τους εργαστήριο Σπερματολογίας, αφού υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τέτοια εργαστήρια και ειδικευμένους επιστήμονες να τα επανδρώσουν.

Το σημαντικότερο είναι η ειδική εκπαίδευση στη Σπερματολογία. Την εκπαίδευση αυτή την παρέχει το SPERMLAB. Όπως κάθε επιχείρηση, χρειάζεσαι επίσης ένα αρχικό κεφάλαιο για τον εξοπλισμό, αλλά και για τα λειτουργικά έξοδα του εργαστηρίου κατά τους πρώτους μήνες, μέχρι η επιχείρηση να γίνει κερδοφόρος. Η SPERMLAB θα σε βοηθήσει και σε αυτό παρέχοντάς σου πληροφορίες για το επιχειρηματικό περιβάλλον, συμβουλές για να αναπτύξεις ταχύτατα την επιχείρησή σου και εργαλεία για να οργανώσεις καλύτερα τη διαχείρισή της.

Μια από τις σημαντικότερες δοκιμασίες που έχει να αντιμετωπίσει αρχικά μια νέα επιχείρηση είναι να αποδείξει την αξία της, ώστε να την εμπιστευτούν, στην προκειμένη περίπτωση, τόσο οι εξεταζόμενοι όσο και οι ιατροί που θα συνεργαστούν μαζί της. Η SPERMLAB είναι το εργαστήριο που ανέδειξε το ρόλο του βιολόγου, προσδιόρισε τι σημαίνει ‘εργαστήριο Σπερματολογίας’, όρισε τα Κριτήρια SPERMLAB, περιέγραψε και διέδωσε τη σημασία του περιοδικού προληπτικού ελέγχου της Υγείας του Άντρα από νεαρή ηλικία, ανέπτυξε τη σχέση του άντρα με τον ουρολόγο του, επινόησε το andro-test, είναι ιδρυτής και χορηγός του Διεθνούς Ιδρύματος Σπερματολογίας και των Ενώσεων Σπερματολογίας διεθνώς. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί λόγοι που η SPERMLAB δύναται να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις δυναμικά την επιχείρησή σου και να εξακολουθείς να είσαι πάντα στην πρώτη θέση, μαζί της.

Κάθε εργαστήριο SPERMLAB πρέπει να ακολουθεί τις αρχές και τους κανονισμούς της Ένωσης Σπερματολογίας:

  • Ανάλυση και επεξεργασία σπέρματος μπορούν να εκτελούν μόνο πτυχιούχοι Βιολογικών Επιστημών
  • Το εργαστήριο πρέπει να ακολουθεί τα Κριτήρια SPERMLAB.

Για πληροφορίες επικοινώνησε με τη SPERMLAB.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

κάνε μια ερώτηση και θα απαντήσουμε το συντομότερο